Városi Farm a facebookon

posted in: Aktuális | 0

Elindult az Interreg Városi Farm programhoz kapcsolódó zárt facebook csoportunk! Csatlakozz hozzánk és értesülj azonnal a projekt aktuális híreiről és a közösségi eseményekről!

Óbuda Zöld Napok – lemaradtál?

posted in: Aktuális | 0

Áprilisban két napig a legeslegzöldebb témák kerültek fókuszba Óbuda-Békásmegyeren. Az önkormányzat ugyanis egy kétnapos szakmai rendezvény keretében népszerűsítette a III. kerület és Budapest Főváros fenntarthatósági és klímavédelmi törekvéseit.

Karalyos Gáborral forgattunk

posted in: Aktuális | 0

Néhány héttel ezelőtt fenntarthatóság témában forgattunk a Csúcshegyen élő Karalyos Gáborral, aki Vegán Hegylakó néven jelentős követőtábor felé népszerűsíti a vegán étkezés és a fenntarthatóság eszméjét.

Diétázz a Földért

posted in: Aktuális | 0

Diétázni általában magunk miatt szoktunk, de motivációnak állandó lakóhelyünk, a Föld nevű bolygó sem utolsó. Kíméld a tested és a bolygót és csökkentsd az öko-lábnyomod tudatos étkezéssel!

Csak egy dolgon változtass 2023-ban!

posted in: Aktuális | 0

Minél általánosabb egy fogadalom, annál kevésbé szoktuk betartani, ezért nem is kérjük, hogy fogadd meg, idén sokkal fenntarthatóbb módon élsz. Egyetlen konkrét dolgon válassz ki és változtass azon, hogy jobb legyen a lelkiismereted 2023-ban!