Számít a véleménye: Ismerje meg farmkoncepciót!

posted in: Városi farm | 0

A Városi Farm program egy izgalmas lehetőség arra, hogy felvirágoztassuk a városi gazdálkodást, támogassuk a helyi termesztést, és szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki ember és természet között. Ahhoz, hogy a majdani farm messzemenően a lakossági igények szerint működhessen, a tervezés során a helyi közösség és tágabb érdeklődők észrevételeire és véleményére is számítunk.

Amennyiben Budapesten 3. kerületében lakik, kérjük, szánjon néhány percet kérdőívünk kitöltésére, amiért garantált ajándékkal* és akár egy extra nyereménnyel is kedveskedünk. A kitöltés anonim és 5 percnél nem tart tovább: IDE KATTINTVA töltheti ki.

(Forrás: ajkai olvasókabin, Orti Generali, Kakukkfű Porta, Erdőmentők Alapítvány)

TÁJÉKOZTATÓK:
1) Adatkezelési tájékoztató (hírlevélhez)
2) Adatkezelési tájékoztató (nyereményjátékhoz)
3) Játékszabályzat

*Az első 500 kitöltő számára 2 db-os vetőmagcsomag ajándékkal kedveskedünk, amelyek átvehetők 2024. március 4. és április 30 között az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. irodájában (1033 Budapest, Fő tér 2. II. em. 18.), ügyfélfogadási időben (hétfő 14:30-18:00; szerda 8:00-16:30; csütörtök 8:00-13:00), illetve a projekthez kapcsolódó rendezvényeken. Emellett a kitöltők között kisorsolunk 1 db egész hétvégére szóló szálláslehetőséget (2 felnőtt részére, 2 éjszakára) a Duna-Ipoly Nemzeti Park népszerű szálláshelyén, a Magas-Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található Hiúz Ház Látogatóközpontba.