FESS ÁT EGY PADOT!

Ha Téged is zavarnak az elhanyagolt állapotú, kopott és színtelen padok és van kedved csatlakozni egy padfestő szépségversenyhez, akkor tarts velünk szeptemberben és varázsolj újjá egy óbudai padot!

2022. szeptember 24-én találkozzunk a SILVANUS sétány Kis Játszóterén!

Az Aquincum kerületrészen található Silvanus sétány KIS JÁTSZÓTERE és környékének padjai megértek egy kis dekorációra. A játszótéren és azzal szemben található padok kopottak, de még használhatóak és egy kis csiszolás és festés után rájuk sem lehet majd ismerni. Ráadásul vidám, színes festésekkel mindig öröm lesz használni őket.

Csatlakozz hozzánk 2022. szeptember 24. napon és legyen Tiéd a legszebb pad a Silvanus sétány kis játszóterén. A III. kerületi Önkormányzat adja az eszközöket és a festéket, Neked csak a kreativitásodat és a lelkesedésedet kell magaddal hoznod!

Az eseményre a lenti űrlapon tudsz regisztrálni, melyre a padok korlátozott száma miatt van szükség. Egy padra többen is tudtok jelentkezni, de egyénileg is lehet padot festeni. A helyszínen döntjük el, hogy ki melyik padof festi és a jelentkezési lapnál meg lehet adni, hogy milyen színekre van szükség a padok festésére alkalmas festékekből.

Minden eszközt biztosítunk, de kérjük, hogy megfelelő öltözetben érkezz, melyet nem féltesz attól, hogy festékes lesz!

Ki festi a legszebb Silvanus padot?

A legszebb padot festők értékes nyereményben részesülnek, hiszen a padfestési akció egyben SZÉPSÉGVERSENY is! A padfestéssel értékes bútoráruház-utalványt, illetve cukrászda-kupont lehet nyerni. A nevezők közül a legszebb munkát és a legegyedibb alkotást díjazzuk majd.

Már csak nevezned kell!

Ezen az adatlapon tudsz nevezni a padfestésre. Jelöld meg, hogy melyik nap lehet alkalmas, hogy egyénileg, vagy csoportosan jönnétek, hogy milyen jellegű festésre gondoltál és milyen színekre van szükséged! A padfestési akció pontos részleteit a megadott e-mail címre küldjük majd ki. Kérjük, hogy akkor jelentkezz, ha valóban szeretnél részt venni az eseményen, mert a padok száma miatt csak limitált jelentkezőszámot tudunk fogadni!