Multik az élelmiszerpazarlás ellen

posted in: Aktuális | 0

Egyre több cég próbál tenni valamit az élelmiszerpazarlás ellen. a LIDL áruház új akcióval igyekszik megmenteni a már nem a legfrissebb, de még tökéletesen fogyasztható zöldségeket, gyümölcsöket.

A Lidl Magyarország elindította „Mentsük meg!” élelmiszermentő akcióját, mellyel tovább bővíti az élelmiszer-pazarlás mérséklése érdekében tett intézkedéseinek körét. A külsőleg már nem tökéletes, de még fogyasztható gyümölcsöket és zöldségeket egységcsomagban, kedvezményes áron kínálja vásárlóinak, hogy tovább minimalizálja a keletkező élelmiszer-felesleget, valamint ezáltal is támogassa a magyar családok egészséges táplálkozását.

A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet az élelmiszer-pazarlás csökkentésére. Ennek jegyében az áruházlánc novemberben, Budapesten indította el új akcióját:

A MÉG FOGYASZTHATÓ, DE KISEBB HIBÁKKAL RENDELKEZŐ ZÖLDSÉGEKET ÉS GYÜMÖLCSÖKET EGYSÉGCSOMAGBAN KÍNÁLJA VÁSÁRLÓINAK.

A 3,5 kg-os, zöldségből és gyümölcsből vegyesen összeállított csomagokat rendkívül kedvező áron, 399 forintért lehet megvásárolni. A csomagok országszerte, az áruházlánc minden magyarországi áruházában megtalálhatók lesznek, várhatóan egészen február végéig.

Az eredeti cikk itt olvasható >>>>