A szépség ára – beszéljünk róla!

posted in: Aktuális | 0

Milyen árat fizet a bolygó a mindennapos szépségápolásért? Mi a sminktermékek környezeti terhelése? Hogyan csökkenthetjük a szépségápolás környezeti terhelését? Következő szemléletformáló beszélgetésünk témája a szépség – klímatudatosan.

A fürdőszobaszekrény és a sminktáskánk ártatlannak tűnő tartalma is nagy részben felel ökológiai lábnyomunkért. Gondoljunk csak a szépségápolási termékek eldobhatóságára, az egyszer használatos kendőkre, vattapamacsokra, a krémek, kozmetikai szerek csomagolására, összetevőire.

A szépségnek ára van és ezt az árat a bolygó fizeti meg.

Hogyan lehet a szépségápolás környezeti terhelését csökkenteni, hogyan tudunk akár saját magunknak kozmetikumokat készíteni, csomagolásmentesen, többször használható eszközökkel?

Mi az a biosmink, hogyan válthatjuk le natúr termékekre a sminktáskánk tartalmát? Erről fogunk beszélgetni a következő szemléletformáló programon, 2021. november 10-én, 18 órai kezdéssel.

 

 

A beszélgetés élőben a Szindbád Rendezvénytérben kerül megtartásra, az élő facebook közvetítés az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nkft. facebook oldalán látható, illetve a videó a beszélgetést követően felkerül az ÓBUDA KLÍMA youtube csatornára is!