Újabb okospadok Óbudán

posted in: Aktuális | 0

A Heltai Jenő tér, a Pethe Ferenc tér után most újabb OKOS UTCABÚTOROKKAL gazdagodnak Óbuda-Békásmegyer közterületei. Várunk Téged is a két új OKOSPAD átadó eseményére, augusztus 30-án, kedden 11 órakor a Harrer Pál utca 7-nél.


A fenntarthatóság és az okos városfejlesztés jegyében 2 db, 100%-ban napelemmel működő okospadot helyez el az Önkormányzat oktatási intézmények környezetében, ezzel is hozzájárulva a diákok szemléletformálásához és korszerű infrastrukturális ellátásához.


A Kuube Nano típusú környezetbarát okospad egy komplex okos eszköz. A négy férőhelyes pad energiaellátását napenergia adja, így nincs szükség külső, hálózati energiaforrásra. Az USB és vezetéknélküli töltőpontokkal felszerelt pad wifi hotspotként is funkcionál. A termék folyamatosan monitorozza környezetét, így tájékoztatást ad többek között a hőmérsékletről, UV szintről, a páratartalom és a levegőminőség állapotáról.

Augusztus végén egy-egy pad kerül elhelyezésre az Óbudai Harrer Pál Általános Iskola, valamint a Mókus utcai Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola bejárata előtti közterületen.

Szeretettel várunk mindenkit az átadó eseményre, a Harrer Pál Általános Iskola elé, 2022. augusztus 30-án, 11 órakor!